Lauri Markkasen Bulls monivuotiseen jatkosopimukseen päävalmentajan kanssa

© Kuva: Getty Images

Chicago Bulls on tehnyt kesken viime kauden päävalmentajaksi nousseen Jim Boylenin kanssa monivuotisen jatkosopimuksen. Chicagolaislehti Sun-Times tietää kertoa, että Boylenin sopimus on kolmivuotinen.

Boylen nousi Bullsin päävalmentajaksi Fred Hoibergin saatua potkut joulukuussa. Kyseessä on Boylenin ensimmäinen päävalmentajapesti NBA:ssa ja sitä ennen hän on toiminut 20 kautta apuvalmentajana voittaen muun muassa kolmasti mestaruuden.

– Jimillä on vahva visio siitä mihin hän haluaa viedä joukkueen ja hän on tehnyt hyvää työtä luodessaan kulttuurin, johon haluamme organisaation kanssa sitoutua ja kehittää. Hänellä on uskomaton intohimo nuorten pelaajien kehittämiseen, hän on voimakas kommunikoija ja sopii tähän joukkueeseen. Organisaatio on luottavainen suunnasta mihin hän vie pelaajiamme ja olemme häneen sitoutuneita, koripallo-operaatioiden varapresidentti John Paxson kertoo seuran tiedotteessa.