Clevelandin valmentajajahti jatkuu – neljä uutta kandidaattia haastattelussa

© Kuva: Getty Images

Cleveland Cavaliersin päävalmentajahaku on nytkähtänyt jälleen eteenpäin. Aktiivisesti eri vaihtoehtoja kartoittanut Cavaliers haastatteli viikonlopun aikana neljää eri vaihtoehtoa.

Cavaliers keskusteli Denverin apuvalmentaja Jordi Fernandezin kanssa perjantaina, Orlandon apuvalmentaja Steve Hetzelin vuoro oli lauantaina. Lisäksi se aikoo haastatella Denverin apuvalmentaja Wes Unseld Junioria sekä Portlandin David Vanterpoolia. Lisäksi se haluaa myös haastatella Portlandin apuvalmentaja Nate Tibbettsiä.

Cleveland kartoittaa todella vaihtoehtoja, sillä se on aiemmin myös haastatellut Dallasin apuvalmentaja Jamahl Moselya, Miamin apuvalmentaja Juwan Howardia, Memphisin apuvalmentaja JB Bickerstaffia, Utahin apuvalmentaja Alex Jenseniä sekä San Antonion apuvalmentajia Ettore Messinaa ja Ime Udokaa.