Kreikan korissaaga sai uuden käänteen – suurseura perui vetäytymisaikeensa

© Kuva: Getty Images

Kreikan korisliigan kädenvääntö Panathinaikosin ja Olympiakosin välillä sai uuden käänteen, kun Panathinaikos on päättänyt perua uhkauksensa jättää sarja kesken.

Panathinaikos luovutti runkosarjan viimeisen ottelun protestiksi Olympiakosin vaatimusta vaihtaa erotuomaria sen otteluun. Olympiakos ei halunnut pelata ottelua, jossa Panagiotis Anastopoulos olisi tuomarina. Olympiakosin fanit kokoontuivat Anastopoulosin talon eteen uhkailemaan tätä ja kreikkalaislähteiden mukaan hänen taloaan kohti heitettiin peräti Molotovin koktaileja. Anastopoulos lopulta itse vetäytyi ottelun erotuomaritehtävistä.

Näillä näkymin Panathinaikos saanee luovutuksestaan jonkinlaisen rangaistuksen ja kohdannee Olympiakosin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

– Odotamme Olympiakosia, jotta voimme voittaa heidät 40 pisteellä, Panathinaikosin omistaja Dimitris Gianakopoulosin kertoi.

Olympiakos sen sijaan on ilmoittanut, ettei aio pelata Panathinaikosia vastaan kreikkalaisilla tuomareilla, vaan vaatii otteluihin ulkomaiset oikeudenjakajat.