Bullsin kiikarit tiukasti vapailla markkinoilla – ”Yritämme tuhlata rahaa”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin jälleenrakennusprojekti ei ottanut odotettuja askeleita eteenpäin viime kauden aikana, mutta seuran koripallotoiminnan varapresidentti John Paxson katsoo kesää kohti luottavaisena.

Bulls lähti varaustilaisuuden varausvuorojen arvontaa neljänneksi parhailla prosenteilla napata itselleen tämän kesän ykkösvaraus, mutta arpaonni ei ollut seuralle suosiollinen, sillä se putosi lopulta seitsemänneksi. Fanien keskuudessa pettymys oli suuri, sillä ykkösvaraukseksi povatun Zion Williamsonin liittyminen joukkueeseen olisi nostanut merkittävästi joukkueen iskukykyä.

Paxson ei kuitenkaan jäänyt harmittelemaan arpaonnea, vaan katsoi eteenpäin. Hän on luottavainen joukkueen saavan kovan pelimiehen varaustilaisuudessa ja samalla seuran houkuteltua kesän vapailta markkinoilta kokemusta joukkueeseen.

– Aiomme saada taas hyvän pelaajan varaustilaisuudesta. Yritämme tuhlata vähän rahaa vapailla markkinoilla. Hankimme kokeneita pelaajia auttamaan joukkuetta, joten pettymyksestä on päästävä yli nopeasti, sillä meillä on paljon töitä edessämme, Paxson totesi chicagolaislehti Sun-Timesin mukaan.


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.