18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa Puolan kahdesti

© Kuva: Ilari Isotalo

Alkuviikosta Pohjoismaiden mestaruutta juhlineella Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkueella on edessä vilkas viikko, jonka käynnistää maanantaina ja tiistaina pelattavat maaottelut Puolaa vastaan Kisakallion Susi Training Centerissä. Loppuviikosta Sudenpennut matkustaa Italiaan kohtaamaan Italian, Kreikan ja Venäjän.

Heinäkuun lopussa Kreikassa alkaviin A-divisioonan EM-kisoihin valmistautuvan Suomen keskittyminen alkuviikon Puola-matseissa on siirtää PM-kisoista saatu oppi pelikentälle. Lisäksi joukkueessa on uusia kasvoja, jotka eivät PM-kisoissa pelanneet.

– Meillä on viisi sellaista pelaajaa, jotka saavat mahdollisuuden antaa näyttöjä näissä peleissä. Valmistautumisen näkökulmasta taas meillä jäi PM-kisoista paljon parannettavaa pelillisessä ilmeessä, Suomen päävalmentaja Jyri Lohikoski kertoo Koripalloliiton sivuilla.

– Meillä oli varsinkin ajoittain haasteita positiivisen kehonkielen ylläpitämisessä ja jatkuvassa pelaamisessa. Toki meillä oli PM-kisoissa hyviä hetkiä, mutta myös sellaisia, joita maajoukkuetoiminnassa ei suvaita. Näitä huonoja hetkiä lähdetään leikkaamaan Puolaa vastaan pois ja nostamaan hyökkäyspään laatutekijöitä.

Suomi kohtaa Puolan Susi Training Centerissä sekä maanantaina että tiistaina. Molemmat ottelut alkavat kello 17:30.

Lähde: Koripalloliiton kotisivut


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta