Korisliigan sarjanousijalle monipuolinen peluri – ”Parhaimmillaan avoimella kentällä”

© Kuva: Getty Images

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Courtney Stockardin, 24, kanssa. Sopimukseen sisältyy koeaika. Viime kesänä St. Bonaventuran yliopistosta valmistunut pelaaja aloittaa ammattilaisuransa Lahdessa.

Laiturin paikalla viihtyvä pelimies oli viimeisellä kaudella joukkueensa tähti. Monipuoliset taidot omaava pelimies nakutti senior-kaudella 15.3 pistettä, otti 5.3 levypalloa ja jakoi vielä 3.6 syöttöä. Kakkoset upposivat 41%, kolmoset 30% ja vaparit 75% tarkkuudella. Yliopistokoriksen pudotuspeleissä Stockard oli kentän tähti, kun St. Bonaventura pudotti legendaarisen UCLA:n jatkosta. Stockard upotti ottelussa 26 pistettä.

– Courtney pelasi vahvan seniorikauden St. Bonaventuressa ja oli otteillaan mukana johdattamassa joukkueensa yliopistojen lopputurnaukseen viime kaudella. Laiturin paikalla viihtyvä Courtney parhaimmillaan avoimella kentällä, mutta taitaa myös mainiosti puolen kentän pelaamisen. Hän tuo meille lisää levypallopallovoimaa ja pystyy puolustamaan montaa eri pelipaikkaa, kommentoi päävalmentaja Petri Velling uusinta suojattiaan seuran sivuilla.

Stockard saapuu Lahteen 1.9.

Lahti Basketballilla on sopimukset Courtney Stockardin, Jarred Jonesin, Desmond Hubertin, Vesa Mäkäläisen, Tuomas Hirvosen, Arttu Saarijärven, Ali Aholan, Sami Ikävalkon, Otto Aallon, Roi Bymanin, Eemeli Lampenin, Eemi Luukkosen ja Luukas Vaaran kanssa.

Lähde: Lahti Basketballin kotisivut