MM-kisoihin valmistautuva joukkue uhkaa jättää kisat väliin

© Kuva: Getty Images

Koripallon MM-kilpailuihin valmistautuva Nigerian maajoukkue uhkaa jättää kilpailut väliin.

Nigerian tähti Ekpe Udoh kertoi Twitterissä, että Nigerian urheiluliitto ei ole antanut luvattuja rahoja harjoitteluun, matkustamiseen ja ruokaan.

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.

Joukkueen piti matkustaa maanantaina Kiinaan, mutta matka peruttiin taloudellisten syiden takia. Tähän saakka koripalloliiton presidentti, valmentajat sekä pelaajat ovat maksaneet kaikki kulut omasta pussistaan. Mikäli Nigerian urheiluliitto ei vapauta rahoja joukkueelle, saattaa Nigeria joutua jättämään pelit kesken.

Muidenkin joukkueiden ympärillä on kuohunut kesän aikana, sillä Norsunluurannikon pelaajat menivät lakkoon maksamattomien rahojen takia. Myös Venezuelan pelaajat menivät lakkoon, kun pelaajien välit päävalmentajan kanssa olivat tulehtuneet ja rahapula on vaikuttanut myös Venezuelan joukkueeseen. Pelaajilta puuttuu lääkintävälineitä eikä heille ole maksettu luvattuja maksuja.