Karhu järjestää harjoitusturnauksen syyskuun alussa

Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittanut Karhubasket isännöin kotiluolassa harjoitusturnausta. Lauantaina 7. ja sunnuntaina 8. syyskuuta pelattava turnaus antaa joukkuelele ensimmäiset pelikokemukset syyskuun puolivälin jälkeen pelattaviin BCL:n karsintaotteluihin.

Karhubasket on treenannut tiiviisti jo parisen viikkoa. Maanantaina joukkueeseen liittyivät viime kevään Korisliigan finaalien MVP Cameron Jones ja Samme Givens. Molemmat saapuivat Kauhajoelle sunnuntai-iltana. Sunnuntaina piti saapua myös Dyllon Hudson-Emoryn, mutta pienet haasteet lennoissa, siirsivät saapumisen vasta maanantai aamupäivään.

Tiistaina Kauhajoelle saapui Evan Yates ja kun Alex Thompson saapui keskiviikkona, niin koko joukkue on kasassa. Pelituntumaa lähdetään hakemaan harjoitusturnauksesta. Yleisölle joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa yhdessä maanantaina 2. syyskuuta, jolloin joukkue järjestää avoimet harjoitukset koulukeskuksen liikuntahallissa kello 17-18. Harjoitusten lisäksi ohjelmassa on kolmenpisteen heittokilpailu sekä donkkikisa.

Harjoitusturnauksen aikataulu:

La 7.9.
klo 16.30 BC Nokia – BC Luleå
klo 19.00 Karhubasket – Jämtland Basket

Su 8.9.
klo 14.30 Jämtland Basket – BC Nokia
klo 17.00 Karhubasket – BC Luleå

Lähde: Karhun kotisivut


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.