Australia kaatoi Liettuan jännärissä – USA murjoi Japanin

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

MM-kisojen torstain huippukamppailussa Liettua ja Australia kävivät jännittävän taistelun H-lohkon voitosta ja peli kääntyi lopulta Australialle. Viimeisinä joukkueina jatkopaikat varmistivat Tshekki ja Kreikka.

E-lohkossa Turkki oli 0,1 sekunnin päässä jatkopaikasta USA:ta vastaan ja näytti siltä, että joukkueen parhaat paukut olivat menneet siihen, kun se hävisi jatkopaikan kannalta ratkaisevassa ottelussa Tshekille 91-76. Tshekin parhaat olivat Vojtech Hruban (18/4) sekä Ondrej Balvin (17/11). Turkilta Cedi Osman (24) oli tehokkain. USA palasi päiväjärjestykseen murskaamalla Japanin 98-45. Jaylen Brown (20/7) ja Kemba Walker (15/2/8) siivittivät USA:ta, kun taas Japanin valopilkku oli Yudai Baba (18).

F-lohkossa Kreikka varmisti paikkansa jatkopeleissä voittamalla Uuden-Seelannin 103-97. Giannis Antetokounmpo (24/10/6) oli pitelemätön ja Uudelta-Seelannilta Corey Webster (31) pisti vieläkin paremmaksi.. Brasilia jatkoi voittoisasti kaataen Makedonian 84-73. Marcelinho Huertas (16/2/6) ja Lauri Markkasen joukkuekaveri Cristiano Felicio (14/8) olivat Brasilian parhaimmistoa, kun taas Makedonialta nousi esiin Derek Needham (16/1/10).

G-lohkossa Ranska varmisti lohkovoiton 90-56-voitolla Dominikaanisesta tasavallasta. Ranskan ykköspyssy oli Nando De Colo (15) ja Dominikaaniselta tasavallalta Victor Liz (12) oli ainoa kaksinumeroisiin yltänyt pelaaja. Saksa nappasi avausvoiton Jordanian kustannuksella voitettuaan 96-62. Maximilian Kleber (18) kunnostautui Saksalta ja Ahmad Al Dwairi (17/8) oli Jordanian ykkösnimi.

H-lohkon voitosta käytiin tiukka ja jännittävä kamppailu, joka kääntyi lopulta Australian hyväksi, kun se voitti Liettuan 87-82. Patty Mills (23) ja Aron Baynes (21/13) olivat Australian ykkösnimiä ja Liettualta Marius Grigonis (19) oli joukkueensa paras pistemies. Kanada juhli avausvoittoaan selvällä 82-60-voitolla Senegalista. Cory Joseph (24) oli jälleen Kanadan hahmo ja Senegalin paras oli Mouhammad Faye.

Torstain tulokset:
E-lohko
Turkki-Tshekki 76-91
USA-Japani 98-45

F-lohko
Brasilia-Montenegro 84-73
Kreikka-Uusi-Seelanti 103-97

G-lohko
Saksa-Jordania 96-62
Dominikaaninen tasavalta-Ranska 56-90

H-lohko
Kanada-Senegal 82-60
Liettua-Australia 82-87

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS