Karhu tarrasi kiinni Mestarien liigan lohkovaiheeseen

Kauhajoki jatkoi upeita otteitaan eurokentillä, kun se kaatoi puolalaisen Polski Cukier Toruńin Mestarien liigan ratkaisevan karsintakierroksen avausosassa 93-82.

Karhu Basket ei kuvia kumarrellut, vaan hallitsi ottelua ylösheitosta asti. Puoliajalla kotijoukkue johti 54-41, mutta vieraat pääsivät paremmin mukaan kolmannella neljänneksellä. Karhu Basket onnistui kuitenkin päätöskympin aikana kasvattamaan johdon kaksinumeroiksi.

Kauhajokiset onnistuivat laajalla rintamalla, kun peräti viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroisille lukemille. Samme Givens heitti 20 pistettä (3p: 4/5) ja sai tulitukea Cameron Jonesilta (17p/6lp/6s) sekä Alex Thompsonilta (16/7).

Antti Niskanen heitti reilussa 13 minuutissa kaikki kolme pelitilanneheittoa sisään ja onnistui molemmissa vapaaheitoissaan viimeistellen 9 pistettä ja hakien 4 levypalloa. Puolustuspäässä Niskanen oli jatkuvasti puolalaisvastustajan edessä.

Vierasjoukkueen parhaimmistoa oli nopeajalkainen takamies Chris Wright, joka teki 25 pistettä. Hän sai tulitukea Puolan MM-joukkueessa esiintyneeltä Aaron Celiltä, joka heitti 18 pistettä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.