Susijengin laiturin joukkue aloittanut puhtaalla pelillä – ”Parhaimmillamme pelaamme tosi hyvännäköistä korista”

© Kuva: fiba.com

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

Bayern pystyi tekemään TsSKA:n aseman tukalaksi, mutta lopulta venäläisjoukkue nappasi kotikentällään 79-68 (47-40)-voiton. Koponen kirjautti pelissä seitsemän pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Bayernilla on nyt voitto ja tappio.
Ottelutilastot

EuroCupissa Daniel Janssonin valmentama Ulm hävisi vieraskentällä Andorralle 78-97 (37-51). Ulm on hävinnyt molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

Madsen juhli VEF Riian kanssa toista voittoa Viron ja Latvian yhteisliigassa, kun Riika kaatoi kotonaan Liepajan 76-70 (36-31). Madsen oli joukkueensa parhaimmistoa 11 pisteen, kahden levypallon, yhden syötön ja yhden torjunnan tilastoilla. VEF Riika on voittanut kaikki neljä otteluaan.

– Alkukauden otteemme ovat olleet hyvin takkuisia voitoista huolimatta. Joissakin peleissä olemme pelanneet hyvin ja ottaneet selkeitä voittoja ja joissain toisissa peli ei ole oikein kulkenut. Peleissä on paljon hyvää, mutta vielä on vähän ailahtelua ja meidän pitää saada rytmi ja pelitempo korkealle. Parhaimmillamme pelaamme tosi hyvännäköistä korista ja se on kiva tyyli pelata, Madsen mietti joukkueen alkukauden esityksiä Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:n Leaders cupissa Ilari Seppälän Aix-Maurienne voitti viimeisessä ottelussaan Fos-sur-Merin 100-90 (52-45). Seppälä saalisti 23 minuutissa kahdeksan pistettä, yhden levypallon sekä neljä syöttöä. Aix-Maurienne jäi Leaders cupin lohkossa kolmanneksi eikä selvinnyt jatkoon. Joukkueen varsinainen sarjakausi ProB:ssä käynnistyy perjantaina, kun Aix-Maurienne isännöi Lilleä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.