KTP:n amerikkalaiset törttöilivät yöelämässä – ”Päätös toisen potkuista oli jo tehty”

© Kuva: Juha Tamminen
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

KTP:n JayVaughn Pinkston ja DeAndre Daniels hölmöilivät Kotkan yössä. Potkuista oli jo päätös, mutta molemmat ovat mukana, kun KTP-Basket kohtaa Seagullsin Helsingissä keskiviikkona.

KTP-Basketin amerikkalaispelaajista Pinkston ja Daniels saavat jatkaa joukkueessa – toistaiseksi. Miesten sopimus oli katkolla, kun tietoon tuli häiriökäyttäytymistä Kotkan yöelämässä ja yhteenottoja viranomaisten kanssa.

– Käsittelimme keskuudessamme pitkään pelaajien törmäilyjä sunnuntaina, ja harkitsimme molempien irtisanomista. Itse asiassa päätös toisen potkuista oli jo tehty, mutta kolmituntiseksi venyneen keskustelun jälkeen päädyimme kuitenkin tähän ratkaisuun, kertoo KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström seuran sivuilla.

– Päätimme antaa Pinkstonille ja Danielsille vielä mahdollisuuden, ja kahakointi on nyt sovittu kaikkien osapuolten kanssa. Sen me teimme kuitenkin pelaajille selväksi, että jatkossa tämäntyyppisissä asioissa on nollatoleranssi. He ovat suurennuslasin alla, eikä hölmöilyä enää suvaita. Toiveita on, että viesti on mennyt perille. Pyhäiltana molemmista pahoista pojista löytyi nöyryyttä ja katumusta, jatkaa Lindström.

Osa KTP:n ulkomaalaisvahvistuksista on ollut pettymyksiä myös kentällä. Itse asiassa vain Byron Wesley saa tähänastisista esityksistä puhtaat paperit. Pinkstonin ja Danielsin tavoin myös toista kauttaan Kotkassa pelaava Kevin Langford on alisuorittanut.

Uudesta mahdollisuudestaan Pinkston ja Daniels saavat kiittää Langfordia. Hänen vaisu alkunsa viime syksynä on tuoreessa muistissa.

– Olimme silloin jo luopumassa Kevinistä, mutta annoimme hänen kuitenkin jatkaa, ja lopulta Langford pelasi ihan hyvän kauden. Viime vuoden kokemusten perusteella päädyimme tähän ratkaisuun, että jatkamme nykyisillä pelaajilla, selvittää Lindström.

KTP-Basketin päävalmentaja Tomi Kaminen jaksaa olla luottavainen.

– Haluan uskoa, että saamme näillä pelaajilla homman toimimaan. Yhdessä me tätä teemme, ja ihan jokaisen pitää katsoa nyt peiliin. Itsenikin ja kysyä, miksi en ole saanut pelaajia pelaamaan kuten haluan, ruoskii Kaminen.

KTP:n esitykset ovat olleet ailahtelevia ja tukkoisia siksikin, että joukkue saatiin kasaan vasta aivan Korisliigakauden kynnyksellä. On myös huomioitava, että neljästä kohdatusta vastustajasta kaksi (Kauhajoki ja Salo) ovat selkeitä mestariehdokkaita.

– Nyt kaivataan malttia, sillä edessä on tärkeä pariviikkoinen. Keskiviikkona on vastassa kova Seagulls Helsingissä, mutta kolme seuraavaa vastusta (Uusikaupunki, Tampere ja Kaarina) jo sellaisia, jotka painivat meidän kanssamme tällä hetkellä lähinnä samassa sarjassa, huomauttaa Lindström.

Lähde: KTP:n kotisivut

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS