Chicago Bulls teki symbolisen sopimuksen lopettavan pelaajan kanssa

© Kuva: Getty Images

Chicago Bulls on tehnyt sopimuksen Luol Dengin kanssa. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Deng kertoi lopettavan uransa.

Deng aloitti NBA-uransa Bullsin riveissä vuonna 2004 ja pelasi seurassa yhteensä 9,5 kautta. Sen jälkeen hän pelasi myös Clevelandissa, Miamissa, Lakerisssa ja viimeksi Minnesotassa. Dengin sopimus on symbolinen, jotta hän pystyy päättämään uransa Bullsina.

Hän pelasi urallaan yhteensä 902 runkosarjan ottelua ja lisäksi 62 pudotuspeliä. Hän esiintyi uransa aikana kahdesti NBA:n tähdistöottelussa. Uransa keskiarvoiksi hän tilastoi runkosarjassa 14,8 pistettä, 6,1 levypalloa ja 2,3 syöttöä. Pudotuspeleissä hän saalisti 15,9 pistettä, 6,7 levypalloa ja 2,0 syöttöä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.