Markkasen Bullsissa kuohuu? – tähtipelaaja ja päävalmentaja sanasodassa

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin alkukausi ei ole sujunut odotetulla tavalla. Ennen kautta joukkueen povattiin taistelevat itäisen konferenssin pudotuspelipaikasta, mutta tällä hetkellä joukkueella on vain viisi voittoa.

Viime yön Miami-ottelussa nähtiin episodi, jossa päävalmentaja Jim Boylen otti joukkueen parhaan pistemiehen Zach LaVinen vaihtoon jo reilun kolmen minuutin pelin jälkeen.

– En halunnut hänen pelaavan enää. Hänen piti tulla penkille miettimään asioita. Hänellä oli kolme räikeää puolustusvirhettä ja juttelin hänen kanssaan niistä, Boylen totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

LaVine ei täysin purematta niellyt päävalmentajan ratkaisua.

– En muista nähneeni kolmea räikeää virhettä, LaVine totesi myöntäen samaan hengenvetoon tehneensä skreenitilanteessa yhden väärän ratkaisun.

– Hänen mielestään tein kolme räikeää puolustusvirhettä. Se on hänen mielipiteensä. Hän voi tehdä oman mielipiteensä asiasta. Kerron hänelle mitä minä tunnen. Hän kertoo mitä minulle mitä mitä hän tuntee. En voi antaa sen vaikuttaa peliini. Minun täytyy silti pelata peli loppuun, LaVine pyöritteli.

LaVine heitti ottelussa lopulta 15 pistettä pelaten yhteensä 29,5 minuuttia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.