Susijengiläiset juhlivat voittoja europarketeilla

© Kuva: Getty Images

Petteri Koponen oli Bayern München voiton takuumiehiä, kun Bundesliigan hallitseva mestari kaatoi Daniel Janssonin Ulmin. Puhtaalla pelillä jatkaa niin ikään Alexander Madsenin VEF Riika napattuaan voiton Viron ja Latvian yhteisliigassa.

Bayern München jätti Ulmin vaille mahdollisuuksia kotikentällään napaten pisteet 83-69 (47-35)-voitolla. Koponen saalisti komeasti 15 pistettä, yhden levypallon ja neljä syöttöä. Bayern München johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja Janssonin apuvalmentama Ulm on napannut yhdeksästä ottelusta kolme voittoa.
Ottelutilastot

Riika voitti vieraskentällä Liepajan 81-76 (40-40). Madsen kunnostautui erityisesti korin alla kahmimalla 11 levypalloa ja torjumalla vastustajan heiton kahdesti. Tilastoihin merkittiin myös kaksi pistettä ja neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa sekä Lassi Tuovi että Jamar Wilson pääsivät tuulettamaan voittoja.

Strasbourgin apuvalmentajana toimiva Tuovi on saanut viritettyä joukkueen hyvään lentoon, kun se kaatoi vieraissa Boulazacin 86-80 (37-42). Voitto oli Strasbourgin viides peräkkäinen ja koko kauden kuudes.
Ottelutilastot

Wilsonin JL Bourg Basket jatkoi vahvaa alkukauttaan voittamalla vieraskentällä Limogesin 80-83 (42-37). Wilson jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä.  Bourg Basketilla on seitsemän voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin viikonlopun loisto-ottelu noteerattiin Puolassa myös yleisemmin, kun hänet valittiin edelliskierroksen tähdistöviisikkoon.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.