NBA:ssa Chicago Bulls kärsi niukan tappion Golden State Warriorsille kotikentällään loppunumeroin 100-98. Lauri Markkanen oli kovassa vireessä upottaen 20 pistettä, joista 17 ensimmäisellä puoliajalla.

Kun peliaikaa oli jäljellä enää noin minuutti, Warriorsin Glenn Robinson III donkkasi Draymond Greenin syötöstä loppulukemat. Bullsilla oli vielä mahdollisuudet sekä tasoitukseen että ohitse, mutta Zach LaVinen heitot kolahtivat rautoihin.

LaVine oli 22 pisteellä, kuudella levypallolla ja kuudella syötöllä Bullsin pistekuningas, mutta Markkanen ei jäänyt kauaksi. Suomalainen säkitti 20 pistettä, noukki kolme levypalloa, tarjoili yhden syötön ja riisti kolmesti pelaamassaan 36 minuutissa. Markkanen heitti pelitilanneheittonsa 8/17, joista kolmoset 4/11.

Bullsilta kaksinumeroisille pistelukemille ylsivät myös Coby White (14/3) ja Denzel Valentine (11/2). Warriorsin pisteistä vastasivat Robinson (20/7), Alec Burks (14/4) ja Eric Paschall (13/3).

Bulls pelaa seuraavan kerran sunnuntaina Miami Heatia vastaan vieraissa.

Lakersin Anthony Davis (39) ja LeBron James (31) olivat liikaa Portlandille. Oklahoma City kaatoi Minnesotan jatkoajan jälkeen Timberwolvesin Jeff Teaguen (32) vahvasta pelistä huolimatta. OKC:n tehopelaaja oli 30 pistettä nakannut Chris Paul. Denverin Nikola Jokicin 30 pistettä eivät kantaneet joukkuetta voittoon Bostonin vieraana ja Giannis Antetokounmpo (27/11) oli jälleen Milwaukeen voiton takuumies Clippersiä vastaan. Voitto oli Milwaukeelle jo 14. peräkkäinen.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Brooklyn 104-111
Cleveland-Orlando 87-93
Detroit-Indiana 108-101
Boston-Denver 108-95
Miami-Washington 112-103
Chicago-Golden State 98-100
Oklahoma City-Minnesota 139-127