Lauri Markkasen esitys keräsi suitsutusta – ”Mielestäni hänen pitäisi olla sairaana useammin”

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkanen ei antanut sairastelujen vaikuttaa, vaan pelasi viime yönä vahvasti olleen Chicago Bullsin paras pistemies 25 pisteellä.

Markkasen valmistautuminen peliin ei ollut paras mahdollinen, sillä hän oli kärsinyt vatsataudista pari edellispäivää ollen vuoteenomana.

– En ehkä ollut 100-prosenttisessa kunnossa, mutta milloin olet 100-prosenttisessa kunnossa, Markkanen totesi NBC:n sivujen mukaan.

Bullsin toinen tähtipelaaja Zach LaVine antoi tunnustusta joukkuekaverilleen.

– Mielestäni hän näytti hyvältä. Jos hän pelaa aina tuolla tavalla, mielestäni hänen pitäisi olla sairaana useammin, LaVine letkautti.

Vaikean alkukauden jälkeen Markkanen on saanut peliään huomiin. Joulukuussa jyväskyläläisjätti on tilastoinut keskimäärin 17,6 pistettä ja hänen kahden pisteen heittoprosenttinsa on ollut 50,9 ja kolmen pisteen heittojen 40,2. Alkukaudesta heittoprosentit olivat 34,9 ja 28,2.

– Laurin energia on ollut hyvä. Hän on alkanut oppia kuinka saa heittonsa ja löytää paikalleen. Hänen kunniakseen, hän on tehnyt paljon töitä heittonsa eteen. Hän on pysynyt siinä ja nyt tilanne on kääntymässä, päävalmentaja Jim Boylen kehui.

Markkanen yhtyy päävalmentajansa sanoihin.

– Olen sopeutunut paremmin. Tavallaan tiedän mistä saan kosketukseni ja heittoni.

Markkanen löytää vielä kuitenkin parannettavaa.

– Yritän mennä levypalloille, mutta luonnollisesti voin tehdä vielä parempaa työtä levypalloissa ja kuljettaessani palloa, Markkanen pyöritteli.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.