Susijengin takamies sopeutunut hyvin Italiaan – ”Pieni lämpö tuntuu ihan mukavalta”

Topias Palmi pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla ammattilaisena, kun hän teki kesällä Vanoli Cremonan kanssa sopimuksen. Palmi on asettunut hyvin aloilleen uuteen ympäristöön.

Cremonan kausi on ollut ailahteleva. Joukkue on hävinnyt muutaman ottelun ennalta heikompia vastustajia vastaan, mutta toisaalta mukaan mahtuvat myös makeat voitot Euroliigaa pelaavasta Olimpia Milanosta sekä Milos Teodosicin tähdittämästä Virtus Bolognasta. Vuoteen 2020 lähdettäessä Cremona on sarjassa kahdeksantena.

– Olemme hyvissä asetelmissa tällä hetkellä. Muuten kausi on mennyt tavoitteiden mukaisesti ja taistelemme tiukasti pudotuspelipaikasta. Tässä on vielä paljon pelejä jäljellä, joten paljon voi vielä tapahtua. Muutama sellainen peli on osunut, joka meidän olisi pitänyt voittaa, mutta sitten olemme kompensoineet ne ottamalla pari muuta kovaa voittoa, Palmi analysoi Koripalloliiton kotisivuilla.

Cremona on pieni, noin 70 000 asukkaan, kaupunki Lombardian alueella Italian pohjoisosassa. Palmi on viihtynyt hyvin uudessa kotipaikassaan.

– Ensilumikin tippui hiljattain ja muuten pieni lämpö tuntuu ihan mukavalta vaihtelulta Suomen jälkeen. Kentän ulkopuolella ei ole ollut mitään valittamista. Italian kielellä pystyn jo hoitamaan joitain asioita esimerkiksi kaupassa. Tai en tiedä ovatko italialaiset sitten sen verran kohteliaita, etteivät huomauttele, Palmi naureskelee.

Lähde: Koripalloliiton kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.