Helmi Tulonen pelasi ensimmäisen pelinsä uuden joukkueensa CD Magec Tiasin kanssa ja hän onnistui heti erinomaisesti. Tulonen oli johdattamassa joukkuetta samalla sen kauden avausvoittoon. Veera Pirttinen ja Kaisa Kuisma lukeutuivat myös viikon suomalaisonnistujiin.

Tulosen ura uudessa seurassaan CD Magec Tiasin väreissä alkoi hienosti, kun lanzarotelaisjoukkue kirjautti kauden avausvoittonsa kaadettuaan Barcan 78-51 (32-31). Tulonen kuului heti joukkueensa avainpelaajiin 12 pisteen, kolmen levypallon ja torjunnan tilastoilla. Avausvoitostaan huolimatta Magec Tias on Espanjan Liga Femenina 2:n B-lohkossa edelleen viimeisenä.

– Tuntui heti hyvältä pelata joukkueessa, vaikka olen ollut täällä vasta vähän yli viikon treeneissä mukana. Meillä oli pitkälti koko pelin ajan hyvä energia päällä ja kauden avausvoitto tietysti oli iso juttu täällä kaikille, Tulonen iloitsi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot (Tulosen tilastot merkitty numerolle 10)

A-lohkossa Elina Koskimiehen Ibaizabal voitti kotonaan Avilesin 68-62 (33-28). Koskimies auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Ibaizabal on sarjassa toisena 11 voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen Barakaldo taipui Alcobendasin vieraana 66-88 (47-51). Kesänen toipui joulutauon aikana pienestä loukkaantumisesta palaten pelikentille kahden pisteen ja yhden syötön tehoilla. Barakaldolla on neljä voittoa ja yhdeksän tappiota.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Ferrol jatkoi hyvää kauttaan voittamalla kotonaan Iraurgin 88-51 (50-29). Äijänen merkkautti kuusi pistettä ja kolme levypalloa. Ferrol on kolmantena kasattuaan yhdeksän voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Kuisma nakutti joukkueena korkeimman pistemäärän 14, mutta sekään ei riittänyt voittoon Benficaa vastaan, kun Vitoria SC taipui kotikentällään kirvelevästi 68-69 (35-40). Kuisman tilastoihin merkittiin myös kuusi levypalloa ja syöttö. Vitoria SC on Portugalin liigassa seitsemäntenä kuudella voitolla ja kahdeksalla tappiolla.
Ottelutilastot

Annika Holopaisen ja Reimsin vahva meno Ranskan Ligue Feminine 2:ssa jatkui 75-64 (47-31)-voitolla Pole Francesta. Holopainen kasasi hienosti yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa ja syötön. Reims on jaetulla kärkipaikalla yhdeksällä voitolla ja vain yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Pirttinen urakoi tällä viikolla kahdesti. Snæfell aloitti vuotensa voitokkaasti Islannin liigassa voitettuaan kotonaan Breidablikin 67-61 (39-31). Pirttinen saalisti tehotilastoihinsa kuusi pistettä ja seitsemän levypalloa.
Ottelutilastot

Pirttinen oli päästä juhlimaan viikon toistakin voittoa, mutta Snæfell taipui kotonaan jatkoajalla Keflavikille 75-84, 72-72 (40-42). Pirttinen toi Snæfellin vapaaheittoviivalta tasoihin varsinaisen peliajan lopussa ja heitti pelissä yhteensä 19 pistettä. Koko 45-minuuttisen uurastanut Pirttinen kirjautti myös neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Snæfellia on neljä voittoa ja 11 tappiota.
Ottelutilastot

Belgian liigassa Roosa Lehtorannan edustama Antwerpen Giants pisti tiukasti hanttiin EuroCup-joukkue Liege Panthersille, mutta hävisi lopulta 57-64 (23-35). Lehtoranta auttoi joukkuetta kahdeksalla pisteellä, kolmella levypallolla ja neljällä syötöllä. Tappio oli Giantsille jo kahdeksas peräkkäinen. Voittoja on tilillä yhteensä kolme ja tappioita 11.
Ottelutilastot

Ruotsissa Isabella Kaukopaasi pääsi juhlimaan Visbyn kanssa kauden avausvoittoa Visbyn kaadettua vieraissa EOS Lundin 80-72 (36-21). Kaukopaasi saalisti kolme pistettä ja syötön.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Heta Äijäsen edustama Donau-Ries Angels jatkoi vahvaa kauttaan voitettuaan Heidelbergin 84-57 (35-30). Äijäsen tilastoriville kirjattiin yksi levypallo. Angelsilla on yhdeksän voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Alkukauden Saksan 2. Bundesliigan Bergische Löwenissä pelannut Anissa Pounds on jättänyt joukkueen eikä jatka seurassa.