NBA:ssa Zach LaVinen 30 pistettä johdatti Chicago Bullsin vierasvoittoon 106-115 Washington Wizardista. Lauri Markkanen heitti ottelussa 13 pistettä ja repi kahdeksan levypalloa.

Wizards oli puoliajalla johdossa, mutta Bulls ratkaisi voiton itselleen vieden toisen puoliajan 46-60. Vaikka Bullsin johto venyi jo hetkeksi kolmannella neljänneksellä yli kymmenen pisteen, niin vieraat nousivat päätösneljänneksellä toviksi ohitse.

30 pistettä, seitsemän levypalloa ja seitsemän syöttöä tehtaillut LaVine oli suuressa osassa läpi toisen puoliajan, kun Bulls vetäisi johdon takaisin kymmenen pisteen tuntumaan.

Markkanen pelasi reilut 31 minuuttia, joiden aikana syntyi tilastorivi 13 pistettä, kahdeksan levypalloa, yksi syöttö ja torjunta. Markkanen heitti pelitilanneheittonsa 4/8, joista kolmoset 2/3, ja vapaaheitot 3/4.

LaVinen ja Markkasen lisäksi Bullsilta sukkaa heilutti muun muassa Tomas Satoransky (18/3/5 syöttöä). Wizardsin pistekärki oli 23 pistettä nakuttanut Bradley Beal.

Bulls on nyt itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla kolmen voiton päässä viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävästä Brooklyn Netsistä.

Muissa otteluissa Dallasin Luka Doncic (25/15/17) teki taas historiaa monella rintamalla. Hänestä tuli Dallasin seuraorganisaation ensimmäinen pelaaja, joka on kirjauttanut vähintään 25 pisteen, 15 levypallon ja 15 syötön tripla-tuplan. Lisäksi hänestä tuli NBA:n nuorin vähintään 15 levypallon ja 15 syötön tripla-tuplan pelaaja sekä nuorin vähintään 17 syötön tripla-tuplan tehnyt pelaaja. Dallas voitti ottelussa Sacramenton.

Lakersin yhdeksän ottelun voittoputki katkesi Orlandon käsittelyssä ja Tobias Harris (34) heitti Philadelphian voittoon Brooklynistä. Detroit yllätti Bostonin ja Kendrick Nunn (33) auttoi Miamin voittoon DeMar DeRozanin (30) San Antoniosta. Domantas Sabonis (29/13) oli Indianan johtotähti Minnesota-voitossa ja Portland kaatoi Houstonin Russell Westbrookin (31/11/12) tripla-tuplasta huolimatta.

NBA:n viime yön tulokset:
Boston-Detroit 103-116
Philadelphia-Brooklyn 117-106
Miami-San Antonio 106-100
Chicago-Washington 115-106
Minnesota-Indiana 99-104
Oklahoma City-Toronto 121-130
Denver-Charlotte 100-86