Susijengin tähdet hyvässä heittovireessä eurokentillä

© Kuva: fiba.com

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München pysyi Panathinaikosin kyydissä kolme neljännestä, mutta kreikkalaiset veivät viimeisen 22-8 ja koko ottelun 98-83 (53-53). Koponen oli jälleen Bayernin parhaimmistoa 12 pisteellä ja kolmella syötöllä. Tappion myötä Bayern putosi Euroliigan hännille kuuden voiton ja 13 tappion saldolla.
Ottelutilastot

Teneriffa hävisi kotikentällään lohkon kärkiottelussa tshekkiläiselle Nymburkille 84-89 (42-49). Pisteidensä lisäksi Salin merkkautti kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.

– Vastakkain olivat lohkon kärkijoukkueet ja aloitimme ottelun huonosti. Emme pystyneet jatkamaan edellisen Espanjan liigan hyvää ottelua alussa. Aloimme pelata kovempaa ja päästä takaisin peliin mukaan, mutta jos annat liian monta mahdollisuutta Nymburkin kaltaiselle joukkueelle, on vaikea voittaa. Tänään ei ollut meidän päivämme, Salin mietti ottelun lehdistötilaisuudessa Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä, kun Brose Bamberg hävisi samaan aikaan Mornar Barin vieraana. Teneriffa pitää lohkon kärkipaikkaa hallussaan yhdeksällä voitolla ja kahdella tappiolla. Lohkovaihetta on jäljellä vielä kolme peliä.
Ottelutilastot

Alexander Madsen huilasi edelleen loukkaantumisen vuoksi, kun VEF Riika hävisi vieraissa Gaziantapille 79-86 (48-48). Tappio oli Riialle 10. peräkkäinen ja sillä on voittoja vain yksi.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentaman Strasbourgin jatkohaaveet sen sijaan mutkistuivat 94-101 (42-54)-tappiolla israelilaiselle Holonille. Strasbourgilla on 11 pelistä neljä voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!