NBA:n All-Star -ottelun äänestys loppusuoralla – LeBron James pitää edelleen kärkipaikkaa

© Kuva: Getty Images

NBA:n All-Star -ottelun yleisöäänestys on kääntymässä loppusuoralle ja äänirohmuna jatkaa edelleen LeBron James.

James on kerännyt yhteensä 4 747 887 ääntä ja pitää läntisen konferenssin ykköspaikkaa hallussaan. Hänen perässään ovat tiukassa vanavedessä Luka Doncic (4 598 323) sekä Anthony Davis (4 412 619).

Itäisen konferenssin ykköspaikkaa pitää hallussaan Milwaukeen Giannis Antetokounmpo 4 474 107 äänellä. Hän on ylhäisessä yksinäisyydessään, sillä toiseksi eniten ääniä on kerännyt Toronto Pascal Siakam (2 433 411).

Konferenssien eniten ääniä keränneet pelaajat valitaan All-Star -ottelun kapteeneiksi ja he pääsevät valitsemaan itselleen joukkueet. Äänestys päättyy 20.1. Fanien äänimäärä painaa 50 prosenttia aloitusviisikon valinnassa. Lisäksi NBA-pelaajien ja median äänet painavat vaakakupissa 25 prosentin verran kukin. All-Star -ottelu pelataan 16.2.