Susijengin takamiehet tehokkaina Espanjassa

© Kuva: fiba.com

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München koki viikon toisen tappionsa Kreikassa, kun se taipui tällä kertaa Olympiakosille 72-89 (32-37). Koponen kirjautti kahdeksan pistettä ja riiston. Tappio oli saksalaisille jo kuudes peräkkäinen ja se on Euroliigassa viimeisenä kuudella voitolla ja 14 tappiolla.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa otti kotonaan selvän 76-59 (39-29)-voiton Estudiantesista. Salin jäi tällä kertaa pisteittä, mutta koristeli tilastojaan kahdella levypallolla, syötöllä ja kahdella riistolla. Teneriffa on Espanjan liigassa neljäntenä 11 voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

LEB Orossa Ahosen vahva vire sai jatkoa Breoganin kaataessa Castellon 87-69 (42-31). Ahonen pussitti 15 pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja täydensi tilastojaan vielä yhdellä riistolla. Breogan on sarjassa kolmantena voitettuaan 18 ottelustaan 12.
Ottelutilastot

Maxhuni jatkoi upeita esityksiä Espanjan LEB Platassa, kun hän kasasi tilastoriviinsä 20 pistettä, seitsemän levypalloa, seitsemän syöttöä ja riiston. Maxhunin siivittämänä Gran Canaria voitti Lleidan 98-82 (44-36). Gran Canarialla on kahdeksan voittoa ja 10 tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg hävisi Nanterren vieraana 70-85 (43-49). Strasbourgilla on kahdeksan voittoa ja kymmenen tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Aix-Maurienne hävisi vieraskentällä selvästi Bloisille 58-90 (24-46). Seppälälle merkittiin kahdeksan pistettä, levypallo, viisi syöttöä ja kaksi riistoa. Aix-Mauriennen on tällä kaudella voittanut seitsemän peliä ja hävinnyt kahdeksan.
Ottelutilastot

Alexander Madsen palasi pelikentille loukkaantumisen jälkeen ja pussitti seitsemän pistettä, otti viisi levypalloa ja torjui kahdesti VEF Riian voittaessa Viron ja Latvian yhteisliigan ottelussa Tallinnan Kalevin 76-70 (38-40). Riika johtaa sarjaa saldonaan 17 voittoa ja vain yksi tappio.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Daniel Janssonin apuvalmentaman Ulm vahva nousuvire sai jatkoa, kun se voitti kotonaan Bayreuthin 103-93 (48-43). Ulm on voittanut kuudesta viime pelistään viisi ja noussut pudotuspelipaikan tuntumaan saldonaan kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners hävisi kotonaan Oldenburgille 74-87 (30-44). Skyliners on voittanut viisi ottelua ja hävinnyt 10.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden hävisi ylemmän loppusarjan avauksessa Flyers Welsille 85-92 (40-52). Tappiosta huolimatta Swans johtaa edelleen sarjaa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.