Susijengi aloittaa karsinnat vuoden 2021 EM-kisoihin kotiottelulla hallitsevaa EM-hopeamitalisti Serbiaa vastaan 20.2. Liput hupenevat ottelun lähestyessä.

Susijengi saa kannattajistaan tärkeän tuen EM-avaukseen Espoon Metro Areenalle. Torstaina 20.2. pelattavaan Serbia-otteluun on myyty jo 5400 lippua.

Lipunmyyntiin vapautui tiistaina lisää lippuja sääntömääräisistä kiintiöistä.

Viime vuonna päättyneissä MM-karsintaotteluissa Susijengi sai nauttia kotiyleisön tuesta, kun Susijengin neljästä viimeisestä MM-karsintaottelusta kolme oli loppuunmyytyjä.

– On mahtavaa, että Susijengi saa karsinta-avaukseen jälleen elintärkeän 6. pelaajan tuen Katsomolippuja on vielä myynnissä vajaa tuhat. Jos vanhat ennusmerkit pitävät paikkaansa, halli on taas täynnä ja fiilis katossa, kiittelee Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara Koripalloliiton tiedotteessa.

EM-karsintaottelussa Espoo Metro Areenan myynnissä oleva kapasiteetti on noin 7000 katsojaa sisältäen noin tuhat aitiopaikkaa. MM-karsintaottelussa 2019 Ranskaa vastaan Susijengin otteita seurasi Espoossa 7009 katsojaa.

Susijengin ja Serbian lisäksi samassa E-karsintalohkossa pelaavat Georgia ja Sveitsi. EM-kisat pelataan elokuussa 2021. Kisojen alkulohkoja isännöivät Köln (Saksa), Milano (Italia), Praha (Tshekki) ja Tbilisi (Georgia).