USA:n yliopistopeli päättyi joukkotappeluun – katso video

© Kuva: Getty Images

USA:n yliopistosarjan kolmanneksi rankatun Kansasin ja paikallisvastus Kansas Staten välinen ottelu päättyi joukkotappeluun.

Nujakka sai alkunsa, kun Kansasin Silvio De Sousa torjui Kansas Staten DaJuan Gordonin heiton, jonka jälkeen De Sousa seisoi Gordonin yläpuolelle huutaen tälle uhmakkaasti. Tämän jälkeen molempien joukkueiden vaihtopenkit tyhjenivät ja alkoi kärhämä, jossa De Sousa oli muun muassa heittämässä tuolia vastustajien päälle. Nujakassa jaettiin myös nyrkiniskuja.

De Sousa sai yhteensä 12 ottelun pelikiellon tekemistensä seurauksena. Kansasin David McCormack sai lisäksi kahden ottelun pelikiellon. Kansas Statelta James Lovelle mätkäistiin kahdeksan ottelun pelikielto ja Antonio Gordonille kolmen.

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.