Susijengin kolmikko kovassa vireessä

© Kuva: fiba.com

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

Bayern München katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa Euroliigassa voittamalla kotonaan Maccabi Tel Avivin 80-68 (35-33). Koponen pelasi jälleen tehokkaasti heittäen vajaassa 15 minuutissa yhdeksän pistettä. Koposen heittokäsi oli totuttuun tapaan tarkkana, sillä molemmat kolmen pisteen heitot putosivat pussiin kuten myös kaikki kolme vapaaheittoa. Koposen tilastoihin merkittiin myös yksi levypallo ja kaksi syöttöä. Voitto oli Bayern Münchenille kauden seitsemäs Euroliigassa ja se nousi samalla pois jumbopaikalta.
Ottelutilastot

Salin heitti kahdeksasta kolmen pisteen yrityksestään viisi sisään keräten yhteensä 17 pistettä, kun Teneriffa palasi Mestarien liigassa voittojen tielle 88-65 (45-30)-voitolla Gaziantepistä. Teneriffa on jo varmistanut jatkopaikkansa ja joukkueella on nyt 10 voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Madsen oli VEF Riian ykköstykki latvialaisten kohdatessa Bambergin, mutta Madsenin 10 pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunta eivät riittäneet voittoon Mestarien liigan ottelussa. Bamberg oli kotikentällään murskaava lukemin 91-53 (39-24). Riian jatkotoiveet ovat jo karisseet ja se on voittanut vain yhden ottelun.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentaman Strasbourgin taival Mestarien liigan jatkopeleihin vaikeutui, kun se hävisi Dinamo Sassarille kotikentällään 83-88 (42-46). Strasbourgilla on neljä voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Lindbomin 19 pistettä eivät riittäneet kantamaan Radomia voittoon Lublinin vieraana, kun kotijoukkue oli vahvempi 94-78 (48-34). Lindbom lähenteli tupla-tuplaa, kun hän kahmi komean pistemäärän lisäksi yhdeksän levypalloa. Tilastoihin kirjattiin monipuolisesti myös viisi syöttöä, riisto ja torjunta. Radomin saldo on kahdeksan voittoa ja yhdeksän tappiota.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.