Arkiviikon suomalaisonnistujiin Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa kuului tulokas Ville Tahvanainen, joka säkitti penkiltä 10 pistettä Bradleyn voitossa Missouri Valley -konferenssissa.

Bradley sai laajalti onnistumisia Valparaisoa vastaan, kun peräti kuusi pelaajaa heitti kaksinumeroiset pistelukemat. Valparaiso ei pystynyt vastaamaan Bradleyn hyökkäysvoimaan taipuen 69-80 (26-37). Tahvanainen sai peliaikaa 25 minuuttia, joiden aikana syntyi kymmenen pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.

Mikael Jantunen ja Utah kärsivät Pac-12-konferenssissa niukan 52-56 (29-23) -tappion Southern Californialle. Jantunen pelasi penkiltä 17 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa kaksi pistettä ja kaksi levypalloa.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhoua ja Tennessee hävisivät Texas A&M:lle 63-58 (25-24). Nkamhoua pelasi kahdeksan minuuttia keräten kaksi levypalloa ja torjuen vastustajan heiton kolmesti, mutta jääden pisteittä.

Andre Gustavsonin edustama Richmond putosi Atlantic 10 -konferenssissa VCU:n kyydistä toisella puoliajalla loppunumeroihin 68-87 (39-39). Gustavson oli aloitusviisikossa kirjauttaen kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön 28 minuutissa.

Jaakkolan Cal Polylle jatkoaikavoitto

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly ylsivät jatkoaikavoittoon 100-101 (41-46, 93-93) Cal State Fullertonista Big West -konferenssissa, kun Colby Rogersin (16/4) layup 0,4 sekuntia ennen loppusummeria ratkaisi voiton Mustangsille. Jaakkola sai parkettiaikaa viisikkopelaajana 31 minuuttia keräten seitsemän pistettä, neljä levypalloa, syötön, riiston ja kolme torjuntaa ennen virhetilinsä täyttymistä.

West Coast -konferenssissa Remu Raitasen edustama San Francisco päihitti selkeästi San Diegon 69-44 (27-22). Raitanen rehki vaihdosta peräti 34 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi itselleen seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja kaksi riistoa.

Pac-12-konferenssissa Elias Valtonen ja Arizona State taipuivat Washington Statelle niukasti 65-67 (31-37). Valtonen pelasi kolme minuuttia tilastoiden yhden levypallon ja riiston.

Ohio Valley -konferenssissa Hannes Pöllä ja UT Martin kärsi 86-99 (37-57) -tappion Eastern Kentuckylle, kun Skyhawksin ensimmäisen puoliajan 16 ensimmäisen puoliajan menetystä koituivat kohtaloksi. Pöllä pelasi viisi minuuttia nostellen neljä pistettä ja repien kolme levypalloa.