BC Nokian tähden huippupeli ei riittänyt voittoon

Korisliigan kolmatta sijaa pitävä Kauhajoen Karhubasket kävi Nokialla hakemassa kaksi sarjapistettä. Isännät kaatuivat selkein lukemin 63–87.

BC Nokian sentteri Stacy Davis piti joukkuettaan pinnalla 29 pisteellä, mutta tasaisemmin onnistunut Kauhajoen pelaajakierto veti pidemmän korren.

– Kauhajoki tuli ja pelasi hyvän koripallo-ottelun. Pystyimme vastaamaan aika hyvin kolmannen neljänneksen puoleenväliin saakka, mutta sen jälkeen annoimme pelin heille. Mutta näin se menee. Joskus voittaa, joskus häviää, Davis kommentoi Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Kauhajoen kokoonpanossa kaksinumeroisiin pisteisiin ylsi peräti kuusi pelaajaa, joista korkeimman saldon, 16, keräsi Samuel Givens. Reippaasta voitosta huolimatta joukkuetoveri Antti Niskanen kommentoi peliä hillittyyn sävyyn.

– Kaksi viimeisintä peliä Nokiaa vastaan on mennyt meiltä paremmin. Ehkä olemme oppineet olemaan valmiita heidän intensiteettiään vastaan. Täällä on aina tiivis tunnelma, ja varsinkin kotisalissa Nokia saa kovan paineen päällä. Jos alkaa perääntyä, niin tulee hankalaa, Niskanen totesi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote