NBA tarkensi ohjeitaan pelaajille – pitkä tauko uhkaa sarjaa

© Kuva: Getty Images

NBA lähetti seuroille ohjeistuksen mitä seurat ja pelaajat saavat tehdä sarjan ollessa tauolla.

NBA on antanut pelaajille luvan liikkua maan rajojen sisäpuolella, mutta heidän on koko ajan pidettävä seuransa ajan tasalla missä he ovat. Joukkueharjoitukset on myös lopetettu toistaiseksi. Pelaajat voivat mennä seuran harjoitustiloihin harjoittelemaan omatoimisesti ja vain tietyt valmentajat saavat harjoitella tiettyjen pelaajien kanssa. Lisäksi vain yksi pelaaja saa heittää yhteen koriin ja kuntosalilla saa olla vain yksi pelaaja kerrallaan.

NBA ilmoitti myös, että nykyistä kuukauden mittaista taukoa tullaan todennäköisesti pidentämään. Alustavien arvioiden mukaan NBA saattaisi palata kesäkuun puolivälissä, mutta tuolloin pelattaisiin ilman katsojia.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.