Chicago Bulls esitteli viime yönä virallisesti uuden koripallo-operaatioiden johtajansa, kun Arturas Karnisovas otti tehtävän haltuunsa. Karnisovas ei aikaillut, vaan antoi heti potkut seuran pitkäaikaiselle GM:lle Gar Formanille.

Karnisovas on pistänyt välittömästi tuulemaan liittyessään Bullsin toimistolle. Hän on jo palkannut toimistolle apulais-GM:n rooliin JJ Polkin New Orleans Pelicansista sekä Phoenix Sunsista Pat Connelyn.

Nyt ovi käy toiseen suuntaan, kun kymmenen vuotta Bullsin GM:n roolissa ollut Forman sai lähteä. Forman ehti olla Bullsin organisaatiossa yhteensä 22 vuotta. Karnisovasin paikkaa aiemmin pitänyt John Paxon sen sijaan jatkaa organisaatiossa neuvonantajan roolissa.

Karnisovas aikoo muokata Bullsin toimiston uuteen uskoon palkkaamalla vielä uuden GM:n sekä vahvistamalla muutenkin taustaorganisaatiota ajan tasalle.