Seagulls ja Vilpas pelaavat virtuaalisen finaalin – ”Pelaajillamme jo sormet syyhyävät päästä tositoimiin”

Helsinki Seagulls ja Salon Vilpas kohtaavat toisensa virtuaaliparketilla järjestettävässä Unelmafinaalissa perjantaina 8.5. klo 19:00.

Korisliiga-kausi 2019-2020 koki ennenaikaisen päätöksen koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Tämän myötä myös kevään odotetuimmat finaaliottelut jäivät kaikkien korisfanien osalta vain unelmiksi.

Korisliigan kärkikaksikko Helsinki Seagulls ja Salon Vilpas ovat päättäneet, että kaudelle on saatava sen ansaitsema kunniallinen päätös järjestämällä perjantaina 8.5. virtuaalisen Unelmafinaalin, joka tuo Korisliigan kuuman tunnelman suorana kotisohvallesi ensimmäistä kertaa virtuaalisessa muodossa.

– Meillä on ollut Salon Vilppaan kanssa useampi trillerimäinen ottelu kuluneella kaudella, joten aloimme pohtia Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemen kanssa virtuaaliottelua jo maaliskuussa. Asiat ovat edenneet vauhdikkaasti viime viikkoina tapahtuman suunnittelun osalta ja palaset loksahtivat kohdilleen, kun saimme kumppaniksi Xboxin ja Gigantin sekä tilat Sportspotilta. Olemme tästä Unelmafinaalista yhtä innoissamme kuin oikeasta pelistä ja pelaajillamme jo sormet syyhyävät päästä tositoimiin. Ammattiurheilijalla herää kova kilpailuhenki näköjään lajin kuin lajin parissa. Toivomme tietysti runsasta katsojamäärää tähän viihdyttävään peli-iltaan ja etenkin kaikkia Gulls-faneja ruutujen ääreen, Helsinki Seagullsin markkinointi- ja myyntijohtaja Milla Valjus kertoo tapahtuman synnystä seuran tiedotteessa.

Tapahtuman aikana Helsinki Seagullsin Tuukka Kotti, Shawn Huff, Antti Kanervo, Ricky Waxlax kohtaavat Salon Vilppaan Aatu Kivimäen, Mikko Koiviston, Riku Laineen ja Jeremiah Woodin XBOX One NBA 2K20 -turnauksessa, jonka jälkeen on selvillä kumpi joukkueista kruunataan Unelmafinaalin mestariksi. Tapahtuman juontajina tunnelmaa ylläpitävät kokenut E-urheiluselostaja Teemu Hiilinen, Salon Vilppaan Juho Nenonen, sekä vierailevat tähdet.

Salon Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi odottaa innolla tulevaa tapahtumaa.

– Mahtavaa järjestää virtuaalinen unelmafinaali ja tarjota faneille sisältöä. Kausi päättyi ikävällä tavalla ja kauden huipennus jäi kokematta. Toivottavasti tällä tavalla saadaan tyydytettyä korisfanien nälkää ja saadaan selville kumpi on mestari tällä saralla.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä molempien joukkueiden lipunmyyntipisteillä, joista tarkempaa lisätietoja on tarjolla joukkueiden sosiaalisen median kanavissa ja kotisivuilla.

Lähde: Seagullsin tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.