Petteri Koponen pääsee aloittamaan mestaruuden puolustamisen kesäkuussa

© Kuva: Getty Images

Saksan Bundesliiga julkaisi kauden päättävän lopputurnauksen otteluohjelman. Bundesliiga palaa tauolta kesäkuun 6. päivä.

Bundesliigan lopputurnaus pelataan kymmenellä joukkueella, jotka on jaettu kahteen viiden joukkueen lohkoon. Lopputurnauksen pelit pelataan Münchenissä ilman yleisöä. Ensimmäinen pelipäivä on 6.6. ja lohkovaiheen viimeinen peli pelataan 15.6. Sen jälkeen lohkojen neljä parasta joukkuetta jatkavat pudotuspeleihin.

Pudotuspelit käynnistyvät 17.6. ja jatkajat ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella. Finaalit käynnistyvät 26.6. ja loppuvat kaksi päivää myöhemmin. Mestari ratkaistaan niin ikään kahden ottelun yhteistuloksella.

Lopputurnauksen A-lohkossa pelaavat hallitseva mestari ja Petteri Koposen edustama Bayern München, Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins, Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm sekä Oldenburg ja Göttingen. B-lohkossa on Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners, Ludwigsburg, ALBA Berliini, Vechta ja Bamberg.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.