Lehti: Lauri Markkasen päävalmentajan jatko epätodennäköistä

© Kuva: Getty Images

NBA:ssa pohditaan vielä kauden jatkomahdollisuuksia, mutta chicagolaisen Sun-Timesin mukaan Chicago Bullsin päävalmentaja Jim Boylen tiimalasissa hiekka on käymässä vähiin, jatkuu kausi Bullsin osalta tai ei.

NBA:n erilaisissa jatkoskenaarioissa Bulls saattaa vielä pelata loppukauden aikana, mutta saattaa jäädä myös pelien ulkopuolelle riippuen siitä millaiseen ratkaisuun NBA loppukauden osalta päätyy.

Bullsin uusi johtoporras Arturas Karnisovasin ja Marc Eversleyn johdolla tekevät lopulliset päätökset valmentajakysymyksessä. Boylenilla on omistajaportaan luottamus, mutta päätös on loppuviimein Karnisovasin ja Eversleyn käsissä. Johtokaksikko on haastattelut pelaajia ja Sun-Timesin tietojen mukaan useampi avainpelaaja kritisoi Boylenia. Se on kääntämässä uuden johdon päätä siihen, että ensi kaudella Bullsin peräsimessä nähdään uusi mies. Boylenin ainoa toivo pitää työpaikkansa lienee se, että Bulls pääsee vielä loppukaudesta pelaamaan ja yltyy hurjaan vireeseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.