NBA saamassa jatkosuunnitelmat valmiiksi – Markkasen Bulls jäämässä loppupelien ulkopuolelle

© Kuva: Getty Images

NBA:n hallituksen odotetaan hyväksyvän torstaina formaatti kauden viemiseksi loppuun. Näillä näkymin sarja pelattaisiin loppuun 22 joukkueen voimin.

Kauden lopputurnaukseen otettaisiin yhteensä 22 joukkuetta mukaan joista 13 tulisi läntisestä konferenssista ja yhdeksän itäisestä. Joukkueet pelaisivat kahdeksan ottelun runkosarjan sekä mahdollisen play-in -turnauksen. Lauri Markkasen Chicago Bulls olisi niiden joukkueiden joukossa, jotka eivät pääsisi lopputurnaukseen mukaan.

Joukkueet aloittaisivat harjoittelun seurojen harjoituskeskuksissa heinäkuussa, jonka jälkeen he siirtyvät myöhemmin saman kuun aikana Orlandoon, jossa kausi pelataan loppuun. Pelit alkaisivat 31.7. ja mahdollinen seitsemäs finaali pelattaisiin 12.10.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!