NBA-kausi käynnistyy uudelleen – Lauri Markkasen Bulls jäi rannalle loppukauden otteluista

© Kuva: Getty Images

NBA-kauden sarjakauden on määrä jatkua 22 joukkueen voimin 31. heinäkuuta alkaen Disney Worldissa. Lauri Markkasen Chicago Bulls ei päässyt 22 joukkueen mukaan, mikä tarkoittaa, että joukkueen kausi on ohitse.

NBA:n johtokunta hyväksyi torstaina 4. kesäkuuta sille ehdotetun esitetyn jatkosuunnitelman sarjakauden 2019/20 jatkosta äänin 29-1. Myös NBA:n pelaajayhdistys on hyväksynyt suunnitelman. NBA keskeytettiin maaliskuussa koronaviruksen leviämisen takia.

Suunnitelman mukaan 22 joukkuetta muodostuu molempien konferenssien joukkueista, jotka sarjakauden keskeytyksen jälkeen olivat pudotuspeliviivan yläpuolella (16) sekä kuusi joukkuetta, jotka olivat kuuden tai vähemmän ottelun päässä pudotuspelipaikasta.

Joukkueet pelaavat ensin kahdeksan ottelua runkosarjaa, jonka jälkeen on edessä mahdolliset jatko-ottelut kummankin konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta. Pelipaikaksi valikoitui Orlandossa sijaitseva Disney World -teemapuisto.

Markkanen ja Bulls sijoittuivat itäisen konferenssin 11. sijalle jääden niukasti pois Disney Worldin peleistä. Markkanen pelasi kolmannella NBA-kaudellaan 50 ottelua, joissa hän keräsi tilastoikseen keskimäärin 14,7 pistettä, 6,3 levypalloa ja 1,5 syöttöä ottelua kohden.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!