NBA:n supertähti ei aio osallistua loppukauden peleihin

© Kuva: Getty Images

Viime kesän NBA-finaaleissa loukkaantunut Kevin Durant on ilmoittanut, ettei aio osallistua NBA:n loppukauden peleihin.

Kesällä Brooklyn Netsin kanssa sopimuksen tehneen Durantin akillesjänne repeytyi viime kauden finaaleissa ja hän on kuntouttanut itseään siitä saakka. Durantin mukaan hän ei ole kuitenkaan vielä valmis hyppäämään pelikentille.

– Kauteni on ohi. En suunnittele pelaavani lainkaan. Kesällä loukkaantumisen jälkeen päätimme, että pelaan seuraavalla kaudella. Minulla ei ole lainkaan suunnitelmia pelata tällä kaudella, Durant kertoi ESPN:n mukaan.

Durant on toipunut hyvin loukkaantumisestaan ja on harjoitellut, muttei aio kiirehtiä tositoimiin.

– Minun on vain parempi odottaa. En usko olevani valmis pelaamaan tarvittavalla intensiivisyydellä tällä hetkellä tai seuraavaan kuukauteen. Tämä antaa minulle enemmän aikaa valmistautua ensi kauteen ja loppu-uraani, Durant totesi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!