Lauri Markkasen Bullsin päävalmentajan kohtalo vielä auki – uusien valmentajaehdokkaiden nimiä noussut jo esiin

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin uusi johto Arturas Karnisovasin ja GM Marc Eversleyn johdolla ei ole vielä tehnyt lopullisia päätöksiä päävalmentaja Jim Boylenin kohtalosta. Huhuissa kuitenkin kiertää jo kuitenkin nimiä, jotka olisivat korvaamassa Boylenia, mikäli hän saa potkut.

Karnisovas on useaan otteeseen todennut, ettei aio kiirehtiä päävalmentajakysymyksen kanssa ja on korostanut haluavansa tutustua ja keskustella Boylenin kanssa kasvotusten sekä nähdä hänet työn touhussa ennen lopullista arviointiaan. Chicagolaislehti Sun-Timesin mukaan Karnisovasin pelaajien kanssa käymien keskustelujen perusteella Boylenin tiimalasista aika on kuitenkin käymässä vähiin. Korvaajaehdokkaita on kuitenkin alettu jo kaiken varalta kartoittaa.

Sun-Timesin mukaan ykköskandidaatti Boylenin seuraajaksi on tällä hetkellä Philadelphia 76ersin apuvalmentajana toimiva Ime Udoka. Udoka pelasi NBA-urallaan Lakersissa, New Yorkissa, Portlandissa sekä San Antoniossa. Pelaajauransa jälkeen hän toimi San Antonion apuvalmentajana seitsemän kauden ajan ennen siirtymistään Philadephiaan viime kesänä. Toronto Raptorsin apuvalmentaja Adrian Griffin on myös spekulaatioissa mukana. Griffin on myös entinen Bulls-pelaaja ja apuvalmentaja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.