FIBA Europe kokoontui päättämään tulevista asioista. Asialistalla olivat muun muassa miesten sekä naisten EM-karsintapelit sekä FIBA:n alaisten seurajoukkuekilpailujen jatko.

Sekä miesten että naisten EM-karsinnat on määrä pelata marraskuussa 2020 sekä helmikuussa 2021. Karsintapelit tullaan viemään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti läpi joko ilman katsojia tai rajatulla katsojamäärällä paikallisia ohjeistuksia noudattaen. Mikäli marraskuun karsintaikkunaa ei voida vielä läpi, siirretään ne ottelut pelattavaksi helmikuussa.

Naisten EM-karsinnoissa karsintaikkuna pitenee ja kaikki pelit pelattaisiin läpi helmikuussa. Miesten kohdalla taasen, jos marraskuun karsintaikkuna perutaan, niin marraskuulle suunnitellut ottelut pelattaisiin helmikuussa ja helmikuun ikkunan pelit siirtyisivät kesälle olympialaisten karsintaturnauksen sekä itse olympialaisten väliin.

FIBA Europe päätti myös, ettei sen alaisista seurajoukkuekilpailuista FIBA Europe Cupia sekä naisten Euroliigaa ja EuroCupia ei pelata tämän kauden osalta loppuun.