NBA:n pudotuspelit jatkuivat yllätyksellisissä merkeissä, kun Miami otti tiukan otteen jatkopaikasta ja Houston kukisti Lakersin.

Miami otti jo kolmannen voittonsa runkosarjan ykkösjoukkue Milwaukeesta ja nappasi tiukan otteen jatkopaikasta. Miami voitti päätösneljänneksen peräti 40-13 Jimmy Butlerin (30/7/6) johtaessa joukkuetta. Milwaukeen parhaat olivat Brook Lopez (22/6) ja Giannis Antetokounmpo (21/16).

Houstonin kintereissä ei painanut, vaikka alla oli seitsemän ottelun koitos Oklahoma Cityä vastaan, vaan se voitti Lakersin. Edellispelissä heittonsa lähinnä rautoihin ja levyyn kivittänyt James Harden pääsi taas tasolleen nakuttaen 36 pistettä. Russell Westbook (24/9/6) alkaa saada juonesta kiinni ja Eric Gordon heitti tärkeitä pisteitä. Lakersin ykkösnimi oli Anthony Davis (25/14).

NBA:n viime yön tulokset (ottelutilastot):
Miami-Milwaukee 115-100 (3-0)
Lakers-Houston 97-112 (0-1)