LeBron Jamesista tuli viime yönä kautta aikain eniten NBA:n pudotuspeliotteluita voittanut pelaaja.

Lakersin voitto viime yönä oli Jamesin uran 162. voitto NBA:n pudotuspeleissä. Hän ohitti tilastoissa Derek Fisherin, jolla on 161 voittoa. Kolmantena listalla on Tim Duncan 157 voitolla.

Jamesilla on jo ennestään hallussaan useampi pudotuspeliennätys. Hän on tehnyt enemmän pudotuspelipisteitä, eniten onnistuneita pelitilanneheittoja sekä vapaaheittoja, eniten riistoja ja eniten peliminuutteja. Hän on kolmantena syötöissä ja pelatuissa otteluissa sekä kuudentena levypalloissa.

Hänellä on mahdollisuus nousta vielä tämän kauden aikana ykköseksi myös pelattujen otteluiden määrässä. Jamesilla on tällä hetkellä yhteensä 246 ottelua ja tilastoykkösenä on Fisher 259 ottelulla. Heidän välissään on Duncan, joka pelasi 251 pudotuspeliottelua.