Runkosarjan ykkönen putosi NBA:n pudotuspeleissä – Lakersilta löytyi yllätysratkaisija

© Kuva: Getty Images

Runkosarjan ykkösjoukkue Milwaukee Bucksin taival pudotuspeleissä päättyi, kun Miami Heat pudotti sen jatkosta. Los Angeles Lakers sen sijaan otti etulyöntiaseman Houstonista.

Miami raivasi tiensä konferenssin finaaliin nappaamalla neljännen voittonsa Milwaukeesta. Jimmy Butler (17/10) ja Goran Dragic (17) olivat tasaisesti esiintyneen Heat-joukkueen parhaat pistemiehet. Milwaukee joutui tulemaan ilman ykköstähteään Giannis Antetokounmpoa ja Khris Middleton (23) oli joukkueen paras pistemies.

Lakers piti Houstonin aisoissa ottamalla toisen voittonsa. LeBron James (36/7/5/5 torjuntaa) ja Anthony Davis (26/15) olivat tuttuun tapaan Lakersin johtohahmot, mutta Rajon Rondo (21/2/9) sytytti joukkueen omalla pelillään ja oli ratkaisevassa asemassa etenkin ottelun ratkaisuhetkillä. Houstonilta James Harden (33/9/9) ja Russell Westbrook (30/8) olivat ykkösnimet.

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Milwaukee-Miami 94-103 (1-4)
Houston-Lakers 102-112 (1-2)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.