Viime kauden Suomen Cup finalistit kohtasivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Peli-Karhut otti kotonaan voiton pistein 80-69.

Ottelun alussa molempien joukkueiden heitto oli kateissa. Ensimmäisen jakson alkupuolisko olikin hyvin vähäpisteinen. Peli-Karhut sai pelinsä toimimaan nopeammin ja heitot alkoivat uppoamaan. Kun samalla vierasjoukkueen kaukoheittopeli takkusi, mentiin tauolle kotijohdossa 23-14.

Tauon jälkeen nähtiin tasaista koripalloa. Kouvottarien kaukoheittopeli ei toiminut vieläkään, mutta joukkue paikkasi sitä puolustamalla hyvin ja pakottamalla vastustajan pallonmenetyksiin.

Noora Järvikangas upotti 12 pistettä puoliaikaan mennessä hyvällä heittoprosentilla. Hänen johdollaan Peli-Karhut meni tauolle johdossa 43-32.

Pukukopista tuli toiselle puoliajalle piristynyt vierasjoukkue. Ensimmäisessä ottelussa säväyttänyt Sarah Toeaina oli jälleen hyvä ja hänen johdollaan kouvolalaisjoukkue kuroi eron pienimmillään kolmeen pisteeseen. PeKa kuitenkin piristyi ja Elena Melton vapaaheitolla mentiin tauolle tilanteesta 61-52.

Kokenut kotkalaisjoukkue ei päästänyt vieraitaan yllättämään viimeisellä jaksolla. Zykera Rice pussitti kymmeneen minuuttiin kahdeksan pistettä ja hänen johdollaan PeKa nappasi kauden ensimmäisestä Kymenlaakson paikalliskamppailusta voiton pistein 80-69.

Rice kirjasi ottelun korkeimman pistemäärän 24 pisteellä ja keräsi lisäksi 14 levypalloa. Noora Järvikangas upotti 18 pistettä. Vierasjoukkueen tehokkaimpana pelaajana hääri Sarah Toeaina, jolle merkattiin tupla-tupla 22 pisteellä ja 12 levypallolla