NBA:n kauden aloituksessa täyskäännös – uusi kausi alkamassa jo tämän vuoden puolella?

© Kuva: Getty Images

Uusi NBA kausi saattaa sittenkin käynnistyä vielä tämän vuoden puolella. Samalla runkosarja tullaan pelaamaan lyhennettynä.

Aiemmin NBA kertoi, ettei kausi tule alkamaan tämän vuoden puolella ja tähtäin oli Martin Luther Kingin päivänä 18.1. Nyt muun muassa ESPN ja The Athletic ilmoittavat, että nyt NBA saattaa käynnistyä jo ennen joulua. Alun perin NBA halusi venyttää kauden alkua, jotta olisi mahdollisuus saada yleisöä lehtereille, mutta nyt he ovat luopuneet toivosta yleisön suhteen.

NBA suunnittelee pelaavansa kauden 72 ottelun mittaisena, jossa olisi mukana ns. play-in -turnaus. Myös ensi vuoden All-Star -ottelu ja All-Star -viikonloppu tullaan perumaan. Lisäksi pelaajat saavat kauden viikon loman sarjan puolivälissä.

Lyhennetty NBA-kausi mahdollistaa kauden päättymisen ennen ensi kesän olympialaisia.

Lopullisia päätöksiä on luvassa lokakuun loppuun mennessä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.