Italiassa Topias Palmin hyvä pelivire ei riittänyt Cremonalle ja sama kohtalo oli Alex Murphyllä Espanjassa. Itävallassa Daniel Dolencin sekä Swans Gmundenin vahva alkukausi sai jatkoa ja Elias Valtonen pääsi aloittamaan ammattilaisuransa hienolla voitolla Saksassa.

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika sai kotikentälleen Lassi Tuovin valmentaman SIG Strasbourgin. Jännittävien vaiheiden jälkeen Strasbourg voitti 77-75 (42-46). Ottelun ratkaisu nähtiin summerin soidessa, kun Strasbourgin Bonzie Colson upotti kolmen pisteen heiton sisään. Madsen pelasi 36,5 minuuttia, joka oli eniten koko ottelussa. Sinä aikana hän tilastoi kuusi pistettä, neljä levypalloa, yhden syötön ja kolme torjuntaa.
Ottelutilastot

VEF Riika sai hieman balsamia haavoille Viron ja Latvian yhteisliigassa voittamalla Ogren 83-76 (49-38). Tällä kertaa Madsen kasasi tilastoihinsa kahdeksan pistettä, yhdeksän levypalloa ja kolme torjuntaa. VEF Riika on voittanut kaikki kuusi otteluaan.
Ottelutilastot

Barcelona aiheutti Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin Teneriffalle sen kauden avaustappion Espanjan liigassa voittamalla kotikentällään 81-74 (41-32). Salin saalisti kuusi pistettä ja yhden levypallon. Sulejmanovicille kirjattiin kaksi pistettä ja neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Alex Murphyn Granada koki kauden ensimmäisen tappionsa hävitessään Lleidan vieraana 79-83 (39-45). Murphy lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 17 pisteen, kahden levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo hävisi kotonaan Albacetelle 69-87 (32-47). Aidoo keräsi neljä pistettä, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Saksan cupin lohkovaiheessa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim hävisi Bayern Münchenille 63-80 (28-44). Merlins on hävinnyt molemmat cupin pelinsä.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentaman Tigers Tübingenin kausi Saksan ProA:ssa alkoi niukalla 103-101 (48-51)-voitolla Paderbornista. Ottelu ratkesi dramaattisesti summerin soidessa, kun Tigersin Troy Simons nosti korin. Elias Valtonen tilastoi ottelussa kahdeksan pistettä, yhden levypallon, kaksi riistoa ja torjunnan.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Daniel Dolenc flirttaili tupla-tuplan kanssa 14 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla Swans Gmundenin voitettua Gunners Oberwartin 87-73 (45-40). Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama joukkue on voittanut viidestä pelistään neljä.
Ottelutilastot

Topias Palmin 13 pistettä ja kuusi levypalloa eivät riittäneet viemään Cremonaa voittoon, vaan Pesaro oli kotikentällään vahvempi jatkoajan jälkeen numeroin 95-83 (76-76, 40-25).
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa viime maanantaina 30-vuotispäiviään viettänyt Erik Murphy koki Fukushima Firebondsin kanssa 74-94 (38-45)-tappion Gunma Thundersille. Murphyn tilastoihin kirjattiin viisi pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja torjunta.
Ottelutilastot