Chicago Bullsin tuore päävalmentaja Billy Donovan on vahvistanut joukkueen valmennusryhmää kahdella uudella apuvalmentajalla.

Tultuaan Bullsin päävalmentajaksi alkusyksystä, Donovan puhdisti pöytää hankkiutumalla neljästä aiemmasta apuvalmentajasta eroon. Nyt Donovan on alkanut muovata uutta valmennusryhmäänsä.

Mukaan liittyvät Josh Longstaff sekä Maurice Cheeks. Longstaff on aiemmin toiminut apuvalmentajana Oklahoma City Thunderissa, New York Knicksissä ja viimeksi kahden kauden ajan Milwaukee Bucksissa. Lisäksi hän on toiminut G-liigan Erie BayHawksin päävalmentajana.

Cheeks on lähtöisin Chicagosta ja pelasi pitkän NBA-uran Philadelphiassa, San Antoniossa, New Yorkissa, Atlantassa ja New Jerseyssä.

Pelaajauransa jälkeen hän siirtyi valmentajaksi. Hän oli pitkään Philadelphiassa apuvalmentajana, ennen kuin toimi Portlandissa ja Philadelphiassa apuvalmentajana. Sen jälkeen hän oli Oklahoma Cityssä apuvalmentajana ja Detroitissa päävalmentajana ennen kuin palasi Oklahoma Cityyn Donovanin alaisuuteen. Cheeks on nimetty mukaan myös koripallon Hall of Fameen.