NBA:n korikunkku James Hardenin jatko Houston Rocketsissa näyttää yhä epävarmemmalta. Brooklyn Nets on tiettävästi kiinnostunut hankkimaan heittovoimaisen supertähden riveihinsä.

Harden on amerikkalaislähteiden mukaan tuskastunut Houstoniin, ettei seura ole pystynyt rakentamaan mestaruudesta taistelevaa joukkuetta Hardenin ympärille. Siksi Harden tähyilee muita vaihtoehtoja uransa jatkolle.

Brooklyn Nets on valmistelemassa tarjousta, joka veisi Hardenin Brooklyniin. Toteutuessaan kauppa yhdistäisi jälleen Kevin Durantin sekä Hardenin, jotka pelasivat yhdessä aikoinaan Oklahoma Cityssä. Lisäksi Brooklynissä on myös Kyrie Irving, joten Hardenin myötä Netsillä olisi kolme supertähti-kategoriassa olevaa pelaajaa.

Kaupassa on vielä monta mutkaa matkassa, sillä Houstonilla on Hardenille iso hintalappu. Houstoniin suuntaan liikahtaisi kovan profiilin pelaajien lisäksi myös nippu varausvuoroja.