Atlanta hankki serbialaistähden – nuorille pelaajille tilipäivä

© Kuva: Getty Images

NBA:n siirtomarkkinoiden viidentenä päivänä suuret peliliikkeet jäivät vähiin.

Kovin siirto tapahtui Sacramenton ja Atlantan välillä, kun Bogdan Bogdanovic siirtyi Hawksin riveihin. Bogdanovic oli rajoitettu vapaa agentti, mikä tarkoitti sitä, että Sacramentolla oli mahdollisuus vastata serbille tehtyyn toisen joukkueen tarjoukseen pitääkseen hänet. Hawks tarjosi Bogdanovicille neljän vuoden ja 72 miljoonan dollarin sopimusta eikä Kings vastannut siihen.

Lisäksi nähtiin yksi neljän joukkueen vaihto-operaatio. Sentteri Steven Adams vaihtoi Oklahoma City Thunderin New Orleans Pelicansiin ja Pelicans hankki myös Eric Bledsoen Milwaukeesta. Jrue Holiday matkasi sen sijaan Milwaukeen Pelicansista. OKC sai George Hillin, Zylan Cheathamin, Josh Grayn ja Darius Millerin sekä Kenrich Williamsin Denveristä sekä Nuggetsin ensimmäisen kierroksen varauksen. Denveriin matkasi RJ Hampton.

Miami pitää kultakimpleensa Bam Adebayon riveissään, kun hän teki viiden vuoden ja 195 miljoonan dollarin sopimuksen. New Orleans Pelicansin Brandon Ingram sen sijaan teki viiden vuoden ja 158 miljoonan dollarin sopimuksen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.