Suomalaisnaiset hyvässä vauhdissa USA:n yliopistokentillä

© Kuva: fiba.com

Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa suomalaisista naispelaajista viikonloppuna vauhdissa olivat Marika Korpinen ja Lotta-Maj Lahtinen, jotka molemmat keräsivät nimiinsä monipuoliset tilastorivit.

Marika Korpinen ja George Mason nappasivat ensimmäisen voittonsa tällä kaudella, kun George Mason nousi kymmenen pisteen takaa päätösneljänneksellä 68-72 (24-29) -voittoon Navya vastaan.

Korpinen väänsi aloitusviisikossa 10 pistettä, kuusi levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa 35 minuutissa. George Masonilta kokonaisuudessaan viisi pelaajaa heitti 10 pistettä tai enemmän.

Lotta-Maj Lahtisen edustama Georgia Tech taas kärsi ensimmäisen tappionsa, kun Georgia oli parempi jatkoajan jälkeen 75-69 (39-32). Lahtinen pelasi aloitusviisikossa vajaat 36 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kuusi pistettä, viisi levypalloa ja neljä syöttöä.

Arike ensimmäistä kertaa viisikossa

UTEP ja Elina Arike jatkavat voittamattomina, kun UTEP voitti toisessa ottelussaan Incarnate Wordin 63-67 (33-37). Arike aloitti ottelun, mutta pelasi vain kuusi minuuttia keräten tilastosarakkeeseensa kolme pistettä ja yhden syötön.

Venla Varis ja Grand Canyon pelasivat kauden ensimmäisen ottelunsa, kun Grand Canyon voitti selkeästi Weber Staten 72-93 (36-48). Varis pelasi vaihdosta 20 minuuttia, joiden aikana syntyi neljä pistettä, yksi syöttö ja riisto.

Nenna Lindström ja Liberty hävisivät Virginia Techille 66-81 (33-48). Lindström sai peliaikaa yhdeksän minuuttia heittäen kaksi pistettä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.