Helsinki Seagullsin kokenut valmentajakaksikko Jussi Laakso ja Vesa Vertio jatkavat joukkueen valmennusjohdossa uusien jatkosopimusten myötä. Laakso ja Vertio saapuivat joukkueeseen Korisliiga-kaudella 2019-2020 ja heidän aikanaan Seagulls on voittanut 46 pelaamastaan Korisliiga-ottelusta peräti 40 sekä Suomen Cupin mestaruuden 2020.

Helsinki Seagullsin toimitusjohtaja Aku Perho on erittäin tyytyväinen syntyneisiin jatkosopimuksiin.

– Kerrassaan mahtavaa, että meillä oli mahdollisuus tämän kaiken synkkyyden keskellä kiinnittää koko valmennustiimimme pitkäksi aikaa eteenpäin. Sopimusneuvottelut kaikkien osapuolten kanssa sujuivat nopeasti, mikä osoitti molemminpuolista luottamusta ja halua jatkaa.

Jussi Laakson sopimus kattaa seuraavat kolme vuotta ja Vesa Vertion sopimus on mallia 2+1. Valmennusjohdon lisäksi Helsinki Seagulls on kiinnittänyt joukkueen luotto-osteopaatin Aleksi Hakannon Lokkien vahvuuteen myös tuleviksi vuosiksi. Suomen urheilupiireissä tunnettu Hakanto on toiminut tehtävässään jo vuodesta 2015 asti.

– Meille oli tärkeää ensinnäkin se, että saamme pidettyä sekä Jussin että Vesan ja toisekseen se, että heidän sopimuksensa ovat saman mittaiset. Näin saisimme parhaiten taattua toiminnan jatkuvuuden ja lineaarisen kehityskulun tuleviksi vuosiksi. Kaksikon tulokset puhuvat puolestaan, joten ei meillä ollut seuran johdossa tarvetta kyseenalaistaa heidän työskentelyä. Yhtä iloinen olen myös aina, kun Aleksin kanssa uusimme sopimuksemme. Hän on Seagullsin pitkäaikainen luottomies ja omalta osaltaan joukkueen koossa pitävä elementti sekä jatkuvuuden takaaja, jatkaa.

– Jatkosopimuksen tekeminen tuntuu todella hyvältä monestakin syystä. Ensinnäkin olen kiitollinen luottamuksesta, jota omistajaportaan ja toimitusjohtajan puolelta meihin kohdistuu. Toiseksi on aivan mahtavaa jatkaa yhteistyötä Vesan ja Aleksin kanssa ja jatkaa seuran, joukkueen ja itsensä kehittämistä kohti edelleen suurempia juttuja. Etenkin Vesan jatkaminen on iso juttu koko seuralle ja totta kai myös itselleni, Laakso kommentoi.

– Olen myös vakuuttunut, että tämä on minulle paras mahdollinen paikka olla valmentajana ja etenkin näinä vaikeina aikoina tällaiset uutiset tuovat positiivisuutta itselle ja ympäristöön. Seura on hoitanut parhaalla mahdollisella tavalla nämä haastavat hetket ja uskonkin kasvuun kunhan päästään lähemmäs normaaliarkea tulevaisuudessa, Laakso jatkaa.

Myös Vesa Vertio on erittäin tyytyväinen jatkosopimuksen syntymiseen.

– Neuvottelut sujuivat joutuisasti. Organisaatio on osoittanut, että se pyrkii kehittymään, kasvamaan ja tähyää jatkuvasti korkeammalle. Koen itseni etuoikeutetuksi, kun pääsen olemaan tässä mukana ja tekemään oman osuuteni tavoitteiden saavuttamiseksi.