Georgia Techiä edustava Lotta-Maj Lahtinen valittiin ACC:n (Atlantic Coast Conference) viikon naispelaajaksi edellisviikolta. Lahtinen johdatti Georgia Techin kahteen voittoon lappeenrantalaisen asettaessa uudet ennätykset pisteissä, syötöissä ja riistoissa.

Georgia Techin ensimmäisessä voitossa viime viikon keskiviikkona Lahtinen väänsi 27 pistettä, seitsemän levypalloa, viisi syöttöä ja kahdeksan riistoa, kun Georgia Tech voitti Boston Collegen.

Viikonloppuna Lahtinen tehtaili 19 pistettä ja tarjoili kahdeksan syöttöä, kun Georgia Tech voitti ensimmäistä kertaa koko koulun historiassa Notre Damen.

Kolmatta kauttaan yliopistossa viettävä Lahtinen on pelannut tällä kaudella viisi ottelua, joissa hänen keskiarvonsa ovat olleet 14,6 pistettä, 6,0 levypalloa, 4,6 syöttöä ja 3,6 riistoa. Georgia Tech on voittanut pelaamastaan viidestä ottelusta neljä.

Korpinen rehki 39 minuuttia

Marika Korpisen edustaman George Masonin loppukiriltä loppui aika kellosta, kun William & Mary oli parempi loppulukemin 48-43 (30-19). Korpinen pelasi viisikossa hulppeat 39 minuuttia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä kahdeksan pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.

Venla Varis ja Grand Canyon palasivat yhden tappion jälkeen voittojen tielle, kun Grand Canyon voitti Eastern Washingtonin 84-78 (47-37). Varis heitti penkiltä kaksi pistettä 11 peliminuutissa.

Nenna Lindström ja Liberty voittivat kolmannen peräkkäisen ottelunsa, kun High Point jäi Libertyn jalkojen alle 76-66 (31-25). Lindström jäi pisteittä pelaamassaan kuudessa minuutissa.

Selina Dockery pelasi ensimmäisen ottelunsa uudessa yliopistossaan, kun Austin Peay hävisi viimeisillä sekunneilla Chattanoogalle 65-64 (27-36). Dockery haki kaksi levypalloa, mutta jäi pisteittä 14 peliminuutissa.